Citronskum
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
|
|
udblød gelatinen i 15 minuter pisk æggeblomme og sukker lyst og skummende og tilsæt revet citronskal
pisk hvidene til skum knug gelatinen tør i et klæde smelt den i 2 spsk kogende vand og bland med citronsaften. rør denne blanding i æggeblommerne skær og pisk hvideskummet i til sidst hæld skummet op i en glas skål når massen begynder at stivne og stil den til afkøling pynt: kan pyntes med 1 dl flødeskum el. spises med saftsovs |
|
Opskriften er vist 18462 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-01-30 11:32:44 Hvideskum må være æggehvider, husk at både æggeblommer og æggehvider bør være pasteuriserede En utilfrids bruger !!!!!!! - 2011-07-05 18:47:50 DU kan jo ikke stave,fister! Du er æddermanme heller ikke særlig god til at sætte m?komma og punktum! Hvad katten er hvidskum?! Ps. Ikke for at disse dig, eller noget... lisbeth møller - 2011-02-21 22:20:42 dejlig let og frisk dessert - i steddet for den federe og tungere citron-FROMAGE |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne