Dampede æbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : jacob Indsendt : |
|
|
Vask æblerne og tag kernehusene ud stil dem i en gryde eller i en kasserolle ved siden af hverandre. Fyld sukker i det udhulede rum (fra 1/2-1 spsk. til hvert æble).
Hæld så meget kogende vand i gryden at bundes dækkes godt.
Læg låg over gryden og sæt den over svag ild vend æblerne efter 5 minutter.
Tag dem op i en skål når de er møre uden at være kogt itu.
Hæld saften over.
Spises varme eller kolde med eller uden flødeskum. Æblerne kan lægges i et ovnfast fad med sukker og vand og steges møre i ovnen må da og til dryppes med sukkerlagen. Om ønskes kan æblerne skrælles forinden det steges. |
|
Opskriften er vist 9836 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne