Dampede æbler

Dampede æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :     

Ingredienser:
 sukker
 vand
 æbler
 
Opskrift:
Vask æblerne og tag kernehusene ud stil dem i en gryde eller i en kasserolle ved siden af hverandre. Fyld sukker i det udhulede rum (fra 1/2-1 spsk. til hvert æble). Hæld så meget kogende vand i gryden at bundes dækkes godt. Læg låg over gryden og sæt den over svag ild vend æblerne efter 5 minutter. Tag dem op i en skål når de er møre uden at være kogt itu. Hæld saften over.

Spises varme eller kolde med eller uden flødeskum. Æblerne kan lægges i et ovnfast fad med sukker og vand og steges møre i ovnen må da og til dryppes med sukkerlagen.
Om ønskes kan æblerne skrælles forinden det steges.





karakterer:
Opskriften er vist 9836 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu