Festlig Ostekage
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Bunden:
Kiksene smuldres, hakkes sammen med fedtstof og trykkes ned i en pieform eller springform. Stil den koldt mens du blander fyldet. Fyldet: Rør kvark og flødeost sammen til det er jævnt. Læg husblassen i blød i koldt vand. Varm 3 dl mælk op til kogepunktet. Pisk Maizena i og lad det koge igennem under stadig omrøring i 3-4 minutter. Tag gryden af pladen, rør citronsaft og æg i. Varm det op igen men det må ikke koge. Tryk husblassen af for vand og pisk det ned i blandingen. Lad det afkøle, Pisk 1 dl kold mælk i blandingen til og pisk det skummende. Smag til med vaniljesukker og Hermesetas Dryslet og lad det stivne 3-4 timer i køleskab. Før servering: Bred ananas/bær ud på bunden, hæld fyldet over og pynt med lidt ananas/bær. |
|
Opskriften er vist 38936 gange,
og udskrevet 674 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer heidi - 2011-12-01 00:48:21 skal der ikke ligesom en gele top på kagen..plejer der at være på ostekager Trine - 2010-11-21 14:24:51 så er det jo heldigt at man kan få digestive kiks uden sukker, man skal bare finde de rigtige butikker! synes det lyder som en helt fantastisk kage, glæder mig til at lave den. anonym - 2009-08-15 13:37:28 Hvornår skal ostemassen lige i, husblas ned i brandvarm resultere i klumper og massen vil ikke stivne ordenligt. anonym - 2009-04-25 19:21:45 der mangler oplysning hvornår kvarkblandingen skal i Erfaren diabetiker - 2008-10-13 08:32:07 Digestive kiks, ananas, flødeost og ingen fibre!!! Denne kage er uegnet til diabetikere. anna - 2007-02-23 23:25:39 der er for meget fet i kagen Fisken... - 2005-01-01 01:01:01 en del sukker i digestive kiks.. men ellers OK.. Kris - 2005-01-01 01:01:01 Der er altså en del sukker i Digestive kiks! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne