Rundstykker/boller Glutenfri
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Kilde : Dansk Cøliaki Forening Indsendt : Red : |
|
|
Gæret udrøres i lunkent vand. Tilsæt husk og salt. Rør og lad blandingen stå i 10 min. Bland olie og melet i. Rør dejen grundigt på maskine. Dejen skal være ret fedtet. Fordel dejen i metal muffins forme. Glat evt. ud med lidt vand. Drys med sesamfrø. Dækkes med et viskestykke og hæver ca. 1 time.
Bages ved 200 grader i 12-15 minutter.
Tips: Erstat melet med 1 dl hirseflager, 1 dl solsikkekerner og 400 g mel. Bollerne kan også sættes på bagepapir med to skeer. Bages evt. lidt længere hvis der ønskes en sprød skorpe |
|
Opskriften er vist 38132 gange,
og udskrevet 778 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Christina - 2016-10-01 10:32:14 Man kan også købe loppefrøskaller(husk) i Rema der koster en brøkdel af hvad husk koster. Mix B er et schär produkt og de kan købes billigere i Real i frödepark. Lise, Silkeborg - 2011-02-26 11:25:31 Rundstykkerne er en succes -- Opskriften er nem at følge. Finax' glutenfrie melblandinger, ex gul eller rød, kan fint erstatte mix B fra Schär). Sonja - 2010-05-08 20:04:18 Hvad er Mix B? er det glutenfri mel? Per - 2009-10-01 21:54:55 Husk heder rigtigt Fiber Husk, men går vist under huskpulver. Det er et pulver som indeholder en masse fiber og bruges til at forbedre bageevnen i brød anonym - 2009-09-30 13:47:31 hvad er husk? Hanne Ebeltoft - 2008-05-04 10:34:12 De er supper gode. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne