Glaseret laks med perleløg og flødespinat

Glaseret laks med perleløg og flødespinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lakseside
3 spsk.dijonsennep
6 spsk.brun farin
1 poseperleløg
1 posehelbladet spinat
 piskefløde
 små nye kartofler (som koges og pilles)
 hakkede rødløg
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader. Laksen udbenes og lægges på en bradepande (med bagepapir) med skindsiden nedad. Perleløgene fordeles ved siden af. Sennep og farin blandes og smøres på laksen - resten puttes over løgene. Laksen sættes i ovnen hvor den skal være 20-30 min. De pillede kartofler kommes i et smurt fad. Krydres med salt/peber og lidt olie. De hakkede rødløg kommes over. Ind i ovnen og lad det bage med laksen. Spinatbladene kommes i en gryde. Der kommes fløde ved. Smag til med salt/peber.

Tips:

Denne ret er supernem at lave og smager himmelsk. Mange har ikke prøvet at glasere en laks før og bliver sikkert overrasket over hvor dejligt det smager. Man kan også bruge laksestykker. Jeg laver altid godt med sennep/farin. Variér kartoflerne. Jeg serverer altid laksen og løgene direkte på bradepanden. God fornøjelse!





karakterer:
Opskriften er vist 25130 gange,
og udskrevet 1016 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-19 22:03:17
Tak for en velsmagende nem ret. Jeg bruger den meget tit og mine gæster synes om den.

  -   2011-12-30 22:52:16
Ja forfatteren har ret. Det er nemt og smager godt, så den er blevet en del af vores tilbagevandende menuer.

  -   2008-10-23 18:39:39
Smager rigtig godt - man kunne overveje flere grøntsager evt. ristede champignon