Indbagte hummerhaler
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : |
|
|
Hummerhalerne optøes og afdryppes i sigte og lægges på køkkenrulle.
Beignetdej laves af mel, olie. salt og vand, og lige før brug tilsættes æggehviden.
Hummerhalerne vendes heri og lægges i kogende olie til de er gyldne. Kun få minutter. Lægges på fedtsugende papir (ex. køkkenrulle. )
Serveres rygende varme med citronbåde og iskold hvidvin.
|
|
Opskriften er vist 17544 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-03-28 01:31:44 Prøv at skifte vandet ud med øl.... mmmmmmm det er helt fantastisk Christina Isager - 2007-08-07 19:09:00 Dejen er også super god til at lave indbagte rejer, der skal bare lidt peber i. :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne