Hummerhalersalat
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : Red : |
|
|
Til dressingen røres creme fraiche med sennep og limesaft. Krydderurterne hakkes fint og røres i creme fraichen. Smag til med salt og peber. Lad dressingen hvile et øjeblik i køleskabet. Rør hummerhalerne i dressingen, eller server den ved siden af. Byd groft landbrød og kvarte lime til.
|
|
Opskriften er vist 13466 gange,
og udskrevet 418 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne