Mors marineret hummerhaler
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : |
|
|
Kom 500 g. hummerhaler i rigeligt kogende vand tilsat 1 spsk sukker (ingen salt). Koges i 2 min. (anvendes frosne hummerhaler, så kom dem frosne i det kogende vand + 1 spsk. sukker (ingen salt). Når der er skum på vandet, så tag dem af og hæld koldt vand over. Pilles, drypper godt af (der bliver ca. 200 g. i pillet stand).
Pisk marinaden sammen - start med æbleeddike + balsamico og salt + honning (derved opløses salt bedre). Pisk olie i, herefter hvidløg, basilikum, persille og citron. Smag til med Læsø sydesalt og groftkværnet peber. Fordel marinaden over hummerhalerne i en flad plasticbøtte, dæk med låg og stil i køleskab indtil serveringen. Jeg marinerer dem helst en hel dag, men en halv er ok. Serveres med hjemmebagt flütes med god krumme og sprød skorpe. |
|
Opskriften er vist 33113 gange,
og udskrevet 547 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2007-09-26 15:24:50 Lyder rigtig lækker, jeg vil prøve - men må dog "nøjes" med honning fra fastlandet - mon det går? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne