Blomkål med rasp
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Indsendt af : Elena Indsendt : Red : |
|
|
Rens blomkålen. Kog den 30 minutter i vand tilsat salt og muskat. Anret den på et fad. Smelt smørret på en pande. Rist raspen heri. Fordel det over blomkålen.
|
|
Opskriften er vist 20808 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-09-02 01:36:33 sennep er godt med rasp på bagt blomkål conny - 2010-11-27 14:15:07 blomkål skal kun koge, efter kogepunktet er opnået, i max. 6 min., så bevarer man også alle vitaminerne, i stedet for at de bliver til ren smadder. men måske kan de moses sammen med kartofler, hvidløg og forskellige krydderier. at koge dem i 30 min. må være fra en "kok" der ikke har begreb om at fastholde de sønne vitaminer. blomkål skal helst være kogt al dente, så de er sprøde sammen med krydderurter. jytte - 2009-06-03 13:55:40 koger man blomkål i 30 min. bliver den til det rene smadder. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne