Stegte sellerier pastinakker eller rødbeder

Stegte sellerier pastinakker eller rødbeder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.urter
1 l.vand
2 tsk.salt
3 spsk.hvedemel
3 tvb.rasp
50 g.fedtstof
 
Opskrift:
skær det rensede urter i skiver på 1 cm s tykkelse kog dem halvmøre (15 minuter) tag skiverne op med en hulske og lad dem afkøle lidt dyp dem i meljævning (el. æg) derefter i rasp og steg dem lysebrune på begge sider spises med kartofler og brunet smør med kartoffelmos el. f eks. rosenkål kan også servers pyntet som wienerschnitzel el. som engelsk bøf





karakterer:
Opskriften er vist 8142 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-05-19 23:44:43
super rigtig gode, med både kapers, revet peberrod, og måske en rå æggeblomme. Smager fantastisk, dog kogte jeg rødbederne i ca. en halv time, for at de blev rigtig bløde. Jeg er ikke vegetar, men denne opskrift skal have 100 % tilkendelse.