Boller med Ymer
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Ymer Indsendt af : Mauda Indsendt : |
|
|
Lun mælken 35 grader udrør gæren her i. Kom ymer, æg, sukker, salt, margarine og fordel dette i gæropløsningen. Kom evt. rosiner i. Ælt melet i til dejen er smidig og blank. Den må gerne være lidt klistret hvis der er rosiner i. Lad dejen hæve mindst 1 time gerne mere. Dejen æltes godt i gennem og formes til ca 24 boller som stille på 2 plader. Lad bollerne hæve en time. Bag dem ved 210 grader i ca 15 min til de er fine og gyldne.
Tips: Disse boller er meget gode og luftige. Der er meget vigtigt at de får lov at hæve længe da det er grunden til at de bliver så gode. |
|
Opskriften er vist 48320 gange,
og udskrevet 1065 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (56 stemmer) |
|
Kommentarer Vasugi - 2009-11-27 07:04:32 Kan man laver dem uden margarine? Hvis det kan, så kan jeg godt spise dem uden bekymringer Pia Bøgelund - 2009-02-09 22:14:50 Prøv at skifte ymer ud med en let frugt youghurt. Det giver en fin smag. daniel - 2008-02-05 17:32:10 gode boller |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne