Boller med ymer
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Ymer Indsendt af : Mauda Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lun mælken 35 grader udrør gæren heri. Kom ymer, æg, sukker, salt, margarine og fordel dette i gæropløsningen.
Ælt melet i til dejen er smidig og blank. Lad dejen hæve mindst 1 time gerne mere. Dejen æltes godt i gennem og formes til ca. 24 boller som stille på 2 plader. Lad bollerne hæve en time. Bag dem ved 210 grader C. alm. ovn i ca. 15 min til de er fine og gyldne. Tips: Disse boller er meget gode og luftige. Der er meget vigtigt at de får lov at hæve længe da det er grunden til at de bliver så gode. Kom evt. rosiner i. |
|
|
Opskriften er vist 51462 gange,
og udskrevet 1082 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (56 stemmer) |
|
Kommentarer Vasugi - 2009-11-27 07:04:32 Kan man laver dem uden margarine? Hvis det kan, så kan jeg godt spise dem uden bekymringer Pia Bøgelund - 2009-02-09 22:14:50 Prøv at skifte ymer ud med en let frugt youghurt. Det giver en fin smag. daniel - 2008-02-05 17:32:10 gode boller |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne