Panderis med bacon (og majs)

Panderis med bacon (og majs), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : blomsten

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 tiloversblevne ris fra dagen før
 bacon i tern
 barbecue. eller krydderi efter smag
 fedtstof
 
Opskrift:
fedtstoffet smeltes på en pande. barbecuen svitses i det smeltet fedtstof. kom baconen i og svits det til det ikke virker rå mere. kom risene i og lad det "stege" sammen med baconen. drys evt. lidt mere krydderi over for smages skyld. vendes med jævne mellemrum så det hele bliver stegt på panden. efter 5 - 10 burde det være færdig. men vurder selv.

Tips:

man kan koge majsene samme dag, eller koge dem samme med risene. det giver en dejlig smag. Men man kan også undvære majsene





karakterer:
Opskriften er vist 4324 gange,
og udskrevet 99 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu