Kartoffelrouletter
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : jacob Indsendt : |
|
|
Brug melede kartofler kog og pil dem efter det alm. regler for uskrællede kartofler knus dem i puresigten og rør mosen med margarine og æggeblomme smag til med salt og hvid peber eller muskat afkøl dejen på en flad tallerken.
Form rouletterne af størrelse som en kastanje tril rouletterne først i finsigtet rasp derefter i æggehvide udrørt med 1 spsk. vand og atter i rasp brug et stk. papir så går det letter panering kan udelades kog i fedt efter anvisningen i franske kartofler. Ps. kartofler kan også skrælles og knuses til mos i gryden brug da 400 g kartofler samme dej kan ved hjælp af sprøjtepose formes til kartoffelroser (engelske kartofler) der bages i ovn og anvendes til pynt ved forskellige anretninger |
|
Opskriften er vist 7890 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne