Fynsk brunsvigerkage

Fynsk brunsvigerkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : jacob

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
0.5 tsk.salt
1 spsk.sukker
40-60 g.margarine
1 dl.mælk(kogende)
0.5 æg
1 spsk.vand
20 g.gær
250 g.hvedemel
 
 Pensling:
0.5 æg
 
 Til fynsk brunsvigerkage:
20 g.æg
25 g.rosiner
75 g.farin
40 g.smeltet margarine
 
Opskrift:
slå 20 g margarine ind i den hævede grunddej sammen med 25 g rosiner bred dejen ud i en smurt lagkageform (større portioner i en bradepande)når dejen er hævet anden gang drysses 75 g farin på 40 g smeltet margarine hældes over bages ved 200 grader varmt i ca. 20 minuter

Tips:

opskrift til dejen: kom salt sukker og margarine i et fad og hæld den kogende mælk over. tilsæt den udrørte gær og ægget sigt melet slå dejen tril den ud til en pølse og skær den ud i 10-12 stk der trilles i hånden og sættes på en smurt plade stil denne til hævning bollerne pensles med resten af ægget og bages i en godt varm ovn(200 grader varmt) i ca.1/4 time





karakterer:
Opskriften er vist 14869 gange,
og udskrevet 225 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu