Lasagne med spinat og vilde svampe
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt 60 g smør på en pande. Tilsæt hvidløg, skalotteløg og svampe og lad det simre ved svag varme i 3 min. Rør spinat, Cheddar ost, muskatnød og basilikum i. Smag til med salt og peber. Sæt panden til side.
Mornaysovs: Smelt smørret i en gryde over svag varme. Rør melet i og lad det simre i 1 min. Tilsæt den varme mælk lidt efter lidt under konstant omrøring, til blandingen er jævn. Tilsæt revet ost og smag til med salt og peber. Fordel halvdelen af svampeblandingen i et smurt ildfast fad. Dæk med et lag lasagneplader og derefter med halvdelen af ostesaucen. Gentag og drys revet ost over. Bages 30 min. ved 200 grader i forvarmet ovn, til retten er gyldenbrun. |
|
Opskriften er vist 16782 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer hlwa - 2005-01-01 01:01:01 det ville være nemmere hvis der var anført mængder |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne