Lasagne med spinat og vilde svampe

Lasagne med spinat og vilde svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Lasagne med spinat og vilde svampe, billede 4 Lasagne med spinat og vilde svampe, billede 1 Lasagne med spinat og vilde svampe, billede 2 Lasagne med spinat og vilde svampe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
60 g.smør
2 fedhvidløg finthakket
125 g.skalotteløg
225 g.svampe f.eks. kantareller
450 g.spinat kogt afdryppet og finthakket
225 g.reven Cheddarost
0.25 tsk.Muskatnød, friskrevet
1 tsk.hakket frisk basilikum
 salt
 peber
 
 Mornaysauce:
60 g.hvedemel
6 dl.varm mælk
60 g.reven ost
 salt
 peber
 
6 lasagneplader
50 g.revet ost
 
Opskrift:
Smelt 60 g smør på en pande. Tilsæt hvidløg, skalotteløg og svampe og lad det simre ved svag varme i 3 min. Rør spinat, Cheddar ost, muskatnød og basilikum i. Smag til med salt og peber. Sæt panden til side.

Mornaysovs: Smelt smørret i en gryde over svag varme. Rør melet i og lad det simre i 1 min. Tilsæt den varme mælk lidt efter lidt under konstant omrøring, til blandingen er jævn. Tilsæt revet ost og smag til med salt og peber.

Fordel halvdelen af svampeblandingen i et smurt ildfast fad. Dæk med et lag lasagneplader og derefter med halvdelen af ostesaucen. Gentag og drys revet ost over.

Bages 30 min. ved 200 grader i forvarmet ovn, til retten er gyldenbrun.





karakterer:
Opskriften er vist 16725 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
det ville være nemmere hvis der var anført mængder