Grillede Hummerhaler

Grillede Hummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.Jomfru-hummerhaler med skal
2 fedHvidløg
 Olivenolie
 Salt
 Peber
 Persille
1 Citron
 Brød
 
Opskrift:
Skyl hummerhalerne grundigt, flæk halerne med en stor kniv så den sidste del af halerne stadig hænger sammen, på den måde er det meget nemmere at få skallen af.

Hak hvidløget fint og persillen groft.

Læg hummerhalerne tæt i et ildfast fad, drys med finthakket hvidløg, salt, peber, halvdelen af persillen og hæld olivenolie over.

Steg hummerhalerne i ovnen ved 200 grader i ca. 12 min.

Drys med resten af persillen og server med citronskiver, brød og evt. en cremefraiche dressing.





karakterer:
Opskriften er vist 32625 gange,
og udskrevet 806 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-02-18 20:11:47
Grillede Hummerhaler ved 200 grader i ovnen? Hvor kommer grillen ind i billedet? Skal de grilles (evt. i ovn) er 6-7 min. rigeligt . . .

  -   2010-07-31 17:55:42
hvorfor kalder I det grillet hummerhaler når det skal i ovnen?