Morgenboller 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : siljam Indsendt : Red : |
|
|
gæren opløses i vandet sukker og salt tilsættes. hvedemel røres i. dejen er en smule klistret men det skal den være. stilles i køleskabet i mindst 6 timer med vådt viskestykke over. dejen kan holde sig i køleskabet i max 7 dage.
dejen kommes på plade med bagepapir med to spiseskeer. (kan ikke formes) bages ved 210 grader i varmluftsovn 230 grader i alm. ovn i ca 20 min. nu er morgen bollerne færdige og kan spises lune før den lange dag. |
|
Opskriften er vist 11754 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer charlotte - 2008-06-09 13:43:07 Taget i betragtining hvor nem denne opskrift er, er resultatet fantastisk! Lækre boller helt uden fedtstof.. Name nam! De holte sig også gode lang op af dagen. - Jeg tilsatte dog ca. 1 dl. solsikkekærner, og 2 ½ dl.groft mel.. jeg synes også der skal lidt mere salt i. Ellers er det super godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne