Klejner 03
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør æggene med sukkeret, gnid margarinen i melet og bland det øvrige heri ælt dejen.
Rul dejen tyndt ud skær kagerne ud med kagesporen skær en ridse i midten af kage og stik den ene halvdel af klejner derigennem. Kog dem lysebrune i hedt fedt (råjernsgryde)tag deem op med en tilspidset pind og læg dem blødt ulimet papir bliver fedtet for hedt afsvales det ved hjælp af en skive Tips: Efter brugen kan det afsvalede fedtstof sies gennem metalsigte og anvendes igen |
|
Opskriften er vist 47170 gange,
og udskrevet 872 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-12-04 10:08:36 jeg ved ikke hvordan man laver klejner |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne