Pleskener
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : jacob Indsendt : |
|
|
pisk æg og sukker indtil det er lysegult og skummende (æggesnaps) ca. 10 minuter tilsæt melet helst gennem en sigte sæt dejen med 2 teskeer i små klatter på en smurt plade ikke
|
|
Opskriften er vist 12708 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (433 stemmer) |
|
Kommentarer silas andersen - 2016-11-21 10:17:38 Hvor mange svare det til? hanne - 2011-12-16 15:37:04 synes jeg mangler bagetemperatur og tid anonym - 2005-01-01 01:01:01 bages i ovn på 190 grader i ca 10 min eller til de er gyldne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne