Kartofler med æggestand og revet ost
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : jacob Indsendt : |
|
|
Smør et gratinfad læg halvdelen af kartoffelskiverne deri læg løg persille og tomatskiver over og dæg alt med resten af kartoffelskiverne.
pisk æggene sammen tilsæt mælk salt peber hæld denne blanding over kartoffelskiverne drys den revne ost på dæk med rasp og læg margarinen på i små klatter. Bages ca.1/2 time i en godt varme ovn 200 |
|
Opskriften er vist 14150 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer mille - 2007-02-18 15:08:12 uhmmm! men med lidt mindre persille !! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne