Marinerede rejer og Hummerhaler
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : |
|
|
Marineres dagen før servering.
Optø rejer og hummerhaler i god tid før marineringen, evt. på noget køkkenrulle for at opsuge væden.
Rør marinaden sammen af de nævnte ingredienser. Vend rejer og hummerhaler i marinaden og lad skålen stå på køl til dagen efter.
Anretning: For at rejerne skal være tempererede, så tag dem ud af køleskabet nogen tid før anretning. Rist toastbrødene og kom de marinerede rejer på brødet. Pynt med ganske lidt hakket dild eller lidt frisk basilikum. Servér med en god tør hvidvin |
|
Opskriften er vist 17845 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Anne-Marie - 2007-04-08 22:31:16 Smager godt! Vi tilføjede ½ - 1 tsk Tabasco. anonym - 2007-01-27 10:29:04 Rigtig god til efter teatertid |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne