Rabarberkompot med bananer
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Rabarberne skæres i stykker på 1-2 cm og kommes i et smurt ovnfast fad. Appelsinen presses og saften tilsættes sammen med sukker, hvorefter fadet stilles i ovnen ved 200° i 30 minutter. Fadet stilles så til side i ½-1 time, til kompotten er lunken.
Banan skæres i skiver og blandes med rabarberne. Makroner knuses og drysses over. |
|
Opskriften er vist 8750 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2008-04-24 20:54:03 Det er da ikke særlig udførligt... Nå men nogen der har opskrift på Rabarbersuppe m. bananer? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne