Kanelgifler
Hovedingrediens : Krydderurter - Kanel Indsendt af : daytiger Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Inden du går i gang med dejen så tages smørret til remoncen ud, gerne endnu tidligere så det når at blive blødt.
Dej: Smuldr gæren i lunkent vand. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt til en smidig dej. Stil dejen et lunt sted 15-20 minutter. Remonce: Smør, sukker og kanel røres til en jævn blød masse. Rul dejen ud til en firkant på cirka 50x20 cm og cirka 0,3 cm tyk. Fordel remonce over dejen. Rul dejen "løst" sammen på den lange led. Tryk den let flad. Skær med en skarp kniv skiver på 3-4 cm og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad giflerne efterhæve 45-50 minutter. Bages 8-9 minutter ved 235 grader C alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 28953 gange,
og udskrevet 429 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-09-17 01:49:32 Lækker kanelgiffel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne