Bærpirog
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienserne til bunden sammen og tryk dejen ned i en pieform, delvis også op langs kanten.
Hæld bær eller bær/æbler, der er skivet eller revet i, og til sidst Hermesetas Dryslet.
Bages ved 200 C i ca. 45 min. Lad kagen køle helt af. Opblød husblassen i koldt vand og smelt den i varm juice. Hæld det forsigtigt over bærrene og lad det stå i nogle timer. |
|
Opskriften er vist 16927 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer jonna - 2009-08-20 09:02:31 Jeg har prøvet denne opkrift. Der må absolut have indsneget sig en fejl. 160 g kvarg og 2 æg har alt for lidt at binde sig til med kun 50 g rugmel og 50 g hvedemel. Jeg prøvede at sætte 100 g. rugmel og 100 g. hvedmel mere til. Det gav en god sammenhøngende dej, men jeg synes ikke forholdet mellem mel og rugmel var optimalt. Ellers er det jo en nem og god fedtfattig tærte. Svar udbedes. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne