Rabarberis
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt af : daytiger Indsendt : Red : |
|
|
Bring rabarber og og sukker langsom i kog og lad det koge til rabarberne er møre. Si rabarberne fra og kog væden ind til det har en konsistens som sirup. Lad rabarberkompotten køle af og rør den sammen med yoghurt og vaniljesukker. Fordel rabarbercremen i lagvis i små glas med den kolde sirup og sæt glassene i fryseren til isen er stivnet ca. 3 timer
Tips: Energi pr. person kcal 238 Fedt 29% Kulhydrat 62% Protein 9% |
|
Opskriften er vist 14659 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne