Rabarber-æbledessert med rugbrødskrymmel og abrikoscreme
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : |
|
|
Tænd ovnen på 200 ºC.
Skær blade af rabarberne. Skyl rabarberne og skær dem i stykker på ca. 1 cm. Skræl æblerne, fjern kernehuse og skær æblerne i stykker. Læg dem i et ovnfast fad sammen med rabarberstykkerne og drys med sukker. Flæk vaniljestangen med en lille kniv og kom kornene og resten af stangen i fadet. Luk det med låg eller alufolie. Sæt det i ovnen og lad rabarberne og æblerne blive møre, men ikke helt mosede, ca. 20 min. Afkøl rabarberæblekompotten, fjern vaniljestangen og fordel kompotten i portionsskåle eller -kopper. Lav rugbrødskrymmel: Findel rugbrød i en foodprocessor eller på et rivejern. Smelt smør og brun farin på en pande og rist det sammen med revet rugbrød på panden – lad det blive sprødt og karamelagtigt. Hak nødderne. Bland dem i rugbrødsblandingen. Rør yoghurt med fint hakkede abrikoser. Fordel cremen i portionsglassene og drys med rugbrødskrymmel. |
|
Opskriften er vist 12075 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne