Rababerpie med smuldredej
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Snit de rå rabarber i mindre stykker
bland dem med hvedemel, sukker og æg
massen lægges i et ildfast fad 24 cm. i diameter.
Til smuldredej blandes farin, hvedemel og smør hak det sammen og fordel det over rabarberne. Bages i ovnen i 40 min ved 225 grader C. alm. ovn. Tilbehør: creme fraiche, vanillesovs eller flødeskum. |
|
Opskriften er vist 56757 gange,
og udskrevet 731 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-05-11 22:28:18 Kagen blev nu ok, men som jeg regnede med, meget sød og toppen blev lidt karamelagtig, jeg vil helt sikkert nøjes med 75 g. farin en anden gang. Per - 2008-05-11 16:22:11 Syntes ikke det virker helt rigtigt denne opskrift. Der er utroligt meget sukker i, også selvom rabarber er meget syrlige. Smulderdejen var der ikke meget smulder over, ved godt at havde jeg brugt foodprocessoren ville smøret ikke være blevet helt så blødt, men syntes alligevel der skulle havde været mere mel i, eller også mindre farin, evt, lige dele af hvert. Dejen blev lynhurtig mørk i det, og jeg lagde stanniol over efter 15 minutter og nøjedes med at bage den 30 ialt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne