Chocolate Chunk Cookies 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Sandra Birch Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør sukker og smør blødt. Tilsæt æg og rør godt.
Bland mel, bagepulver, grofthakket hasselnødder, grofthakket hvid chokolade og marcipan forsigtigt sammen i dejen. Sæt dejen med skeer på en bageplade med bagepapir. Tryk dem lidt fladere og bag dem ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 10 min. |
|
Opskriften er vist 38209 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Sanne Hansen - 2012-07-09 19:08:12 De er rigtig gode men jeg brugte 50g fuldkornshvedemel og mørk choko. istedet for lys JEG PUTTEDE OGSÅ 1 REVET ÆBLE I DET GØR DEM MEGET LÆKRE!!! Karen og Mette - 2007-06-16 17:27:53 nem opskrift, det vil hjælpe hvis man smulre marcipanen i melblandingen. :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne