Agerhøne med druefyld
Hovedingrediens : Hønsefugle - Agerhøns Indsendt af : Midtjysk Vildtfarm Indsendt : Red : |
|
|
gør agerhønsene i stand.
Gnid fuglene ind- og udvendig med salt, peber og løvstikke, hvis der bruges tørret. Friske blade skal først i gryden, efter at fuglene er brunet.
Skær druerne igennem og fjern stenene. Rør smør og løvstikke sammen. Friske blade skal hakkes først. Fordel druerne og kryddersmørret i agerhønsene. Luk med kødnåle eller ufarvet bomuldsgarn. Smelt smørret i en stegegryde og brun fuglene på alle sider. og hæld ca. 2 dl. bouillon ved. Lad agerhønsene mørne under låg ved svag varme i ca. 2½ time. Låret skal løsne let. Tag de færdige fugle op og hold dem varme under alufolie. Kog gryden af med resten af bouillonen, pisk fløden i og smag til med salt og peber. Lad saucen koge lidt ind for god varme uden låg, få minutter er nok. Halvér evt. fuglene og server dem på et varmt fad med lidt af saucen over. Læg fyldet ved. Server evt. med persille-smørvendte kartofler. |
|
Opskriften er vist 12620 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-05-27 21:39:31 Dejlig ret,let at lave herlig at spise. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne