Hummerhaler med avocado
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : Red : |
|
|
Skær æggene i skiver. Læg husblasen i blød i rigeligt koldt vand i 10 minutter. Rør bouillonterninger ud i 5 dl. kogende vand så den bliver godt stærk. Vrid vandet fra husblasen og smelt den i den varme bouillon. Hæld derefter lidt af denne op i 6 kopper med en skive æg i bunden. Fordel nu hummerhalerne i kopperne og dæk dem med resten af bouillonen. Stil dem i køleskabet til de er stivnede.
Creme: Blend eller mos frugtkøddet fra avocadoerne med de andre ingredienser til cremen og fordel det på små tallerkener med hummerhale-geleén ovenpå. Du kan nemmest løsne det fra koppen ved at dyppe den i varmt vand et øjeblik. Pynt med dild. |
|
Opskriften er vist 17449 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne