Hummerhaler med avocado

Hummerhaler med avocado, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Creme:
2 avocadoer
1 skalotteløg
2 fedhvidløg
3 spsk.citronsaft
1 dl.cremefraiche 18%
 bordsalt
 peber
 
2 hårdkogte æg
400 g.hummerhaler
8 Husblas, blade
5 dl.grøntsagsbouillon
 
 Pynt:
 frisk dild
 
Opskrift:
Skær æggene i skiver. Læg husblasen i blød i rigeligt koldt vand i 10 minutter. Rør bouillonterninger ud i 5 dl. kogende vand så den bliver godt stærk. Vrid vandet fra husblasen og smelt den i den varme bouillon. Hæld derefter lidt af denne op i 6 kopper med en skive æg i bunden. Fordel nu hummerhalerne i kopperne og dæk dem med resten af bouillonen. Stil dem i køleskabet til de er stivnede.

Creme:
Blend eller mos frugtkøddet fra avocadoerne med de andre ingredienser til cremen og fordel det på små tallerkener med hummerhale-geleén ovenpå. Du kan nemmest løsne det fra koppen ved at dyppe den i varmt vand et øjeblik. Pynt med dild.





karakterer:
Opskriften er vist 17501 gange,
og udskrevet 296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu