Æggekage med røget sild

Æggekage med røget sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : SildeFisk - Røget sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Æggekage med røget sild, billede 4 Æggekage med røget sild, billede 1 Æggekage med røget sild, billede 2 Æggekage med røget sild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 æg
8 spsk.piskefløde
 salt
 peber
 
10 g.smør
 
4 røget sild
 
 Pynt:
 tomater
 radiser
 purløg
Opskrift:
Pisk æggene godt sammen (æggehvide og blomme). Tilsæt fløde eller vand.

Smelt smørret på en pande eller i en gryde med fastbund. Hæld æggemassen i og lad den stivne ved svag varme. Når massen er lettere stivnet, skrabes forsigtigt. Æggemassen skal aldrig vendes helt. Fjernes fra varmen inden den er helt stivnet.

Server røræggene med røget sild eller makrel og pynt med tomater, radiser eller purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 21828 gange,
og udskrevet 184 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-11-29 19:36:47
Det er ikke en æggekage, men en omelet. Der skal mel i en æggekage.