Æggekage med røget sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Røget sild Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggene godt sammen (æggehvide og blomme). Tilsæt fløde eller vand.
Smelt smørret på en pande eller i en gryde med fastbund. Hæld æggemassen i og lad den stivne ved svag varme. Når massen er lettere stivnet, skrabes forsigtigt. Æggemassen skal aldrig vendes helt. Fjernes fra varmen inden den er helt stivnet. Server røræggene med røget sild eller makrel og pynt med tomater, radiser eller purløg. |
|
Opskriften er vist 21828 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-11-29 19:36:47 Det er ikke en æggekage, men en omelet. Der skal mel i en æggekage. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne