Paneret kyllingeoverlår med bacon
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : PT Indsendt : |
|
|
Overlårene udbenes og bacon lægges ind hvor benet er udtaget
Stykkerne vendes i æg og rasp krydres med salt peber og grillkrydderi
Steges gyldne på panden.
Løg og peberfrugt skæres i tern, svitses i en gryde med madolie, tilsæt lidt grillkrydderi og lad det hele koge op i et par minutter. Tips: Kyllingestykkerne deles med en skarp kniv, anrettes på en frokosttallerken, kompotten af løg og peberfrugt lægges ved siden af, der pyntes med en stilk frisk persille. Der kan gives et stykke hvidt brød til ! Bemærk at et glas koldt hvidvin til denne ret vil gøre underværker ! Velbekomme ! |
|
Opskriften er vist 19858 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-06-12 16:06:22 hvordan bliver kødet færdigt i ovn el ? hvor lang ti på hvor mange grader |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne