Paneret kyllingeoverlår med bacon

Paneret kyllingeoverlår med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : PT

Indsendt :     

Ingredienser:
2 store kyllingeoverlår
2 skiversliced bacon
1 løg
1 rød peberfrugt
 salt
 peber
1 æg
 rasp
 Grillkrydderi
 Madolie
 
Opskrift:
Overlårene udbenes og bacon lægges ind hvor benet er udtaget Stykkerne vendes i æg og rasp krydres med salt peber og grillkrydderi Steges gyldne på panden.


Løg og peberfrugt skæres i tern, svitses i en gryde med madolie, tilsæt lidt grillkrydderi og lad det hele koge op i et par minutter.

Tips:

Kyllingestykkerne deles med en skarp kniv, anrettes på en frokosttallerken, kompotten af løg og peberfrugt lægges ved siden af, der pyntes med en stilk frisk persille. Der kan gives et stykke hvidt brød til ! Bemærk at et glas koldt hvidvin til denne ret vil gøre underværker ! Velbekomme !





karakterer:
Opskriften er vist 19822 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-06-12 16:06:22
hvordan bliver kødet færdigt i ovn el ? hvor lang ti på hvor mange grader