Risret med rejer

Risret med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lise

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 dl.ris
250 g.mayonnaise
5 dl.creme fraiche
1 tsk.karry
 salt
2 små porre
2 søde æbler
400 g.rejer
5 æg
 karse
 
Opskrift:
Hæld rejer til afdrypning eller tø op. Kog risene efter anvisningen.

Bland cremefraiche og mayonnaisen med karry og salt. Smag til.

Kog æggene i 10 minutter.
Snit porrerne meget fint, og skræl æblerne og skær dem i små tern.

Lunkne ris, porrer, æbler og ca. 300 g. rejer blandes med dressingen og hældes i en ikke for dyb fad.

Stilles i køleskabet, gerne nogle timer.

Pynt med æggebåde, rejer og karse. Server lune flúte til.

Tips:

Var en meget rost forret til 18år´S fødselsdag.





karakterer:
Opskriften er vist 30438 gange,
og udskrevet 495 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-02-04 14:40:13
hej Per, ku´ godt tænke mig du vil lave denne ret med billed på forhånd tak.

  -   2008-08-19 09:38:14
glemte at skrive at det er til ca. 10 personer. og NEJ der skal ikke salat i.

  -   2005-01-01 01:01:01
smager særdeles godt hvis man blander kinakål i.