Risret med rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : lise Indsendt : Red : |
|
|
Hæld rejer til afdrypning eller tø op. Kog risene efter anvisningen.
Bland cremefraiche og mayonnaisen med karry og salt. Smag til. Kog æggene i 10 minutter. Snit porrerne meget fint, og skræl æblerne og skær dem i små tern. Lunkne ris, porrer, æbler og ca. 300 g. rejer blandes med dressingen og hældes i en ikke for dyb fad. Stilles i køleskabet, gerne nogle timer. Pynt med æggebåde, rejer og karse. Server lune flúte til. Tips: Var en meget rost forret til 18år´S fødselsdag. |
|
Opskriften er vist 30438 gange,
og udskrevet 495 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-02-04 14:40:13 hej Per, ku´ godt tænke mig du vil lave denne ret med billed på forhånd tak. lise - 2008-08-19 09:38:14 glemte at skrive at det er til ca. 10 personer. og NEJ der skal ikke salat i. anonym - 2005-01-01 01:01:01 smager særdeles godt hvis man blander kinakål i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne