Franske kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : jacob Indsendt : |
|
|
kartofler(400 g)i tynde skiver disse kan atter skæres i fine strimler læg dem i koldt vand og tør dem i et klæde lige før kogningen ophed palmin el. klaret (1/2 kg) i en gryde læg 1/3 af kartoflerne ad gangen i det rygende fedt og kog dem lysebrune tag dem op med en hulske (rust fri) el. et fladt piskeris læg dem på blødt ulimet papir og bestrøm dem med ganske lidt salt fedtet må ophedes forud for hver kogning hold dem varme i et fad eller gryde uden låg og server dem til steg kartoflerne kan koges fler dage før andvendelsen og varmes i ovn eller gasbageform
|
|
Opskriften er vist 29235 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2015-12-14 12:48:52 Hvad er tempaturen MIG - 2011-10-06 15:20:08 det er sgu da ikke sundt Drengekokken - 2010-12-29 21:23:23 Mangler punktummer... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne