Jordbær/nektarintærte med hvid chokolade og citroncreme
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Blend mandlerne til mel i en food processor. Kom hvedemel og smør i små stykker i.
Kør til parmesanlignende konsistens. Tilsæt sukker.
Hæld dejen ud på bordet. Saml den i hånden med æggeblommen og evt. lidt vand. Ælt dejen til den er jævn og smidig. Lad den hvile koldt ca. 15 min. Rul dejen ud mellem to stykker film, fjern filmen og beklæd en smurt tærteform med dejen. Stik med en gaffel. Stil tærtedejen i fryseren ca. 20 min. til den er frosset. Kom et stykke bagepapir eller folie i bunden og fyld med tørrede bønner Bag tærtebunden midt i en forvarmet ovn ved 180° i ca. 10 min. Fjern bønnerne og bag yderligere 5 min. til bunden er gylden. Smelt chokoladen i et vandbad og pensl bunden samt kanterne. Pisk creme fraiche stift med skal og saft fra citronen samt flormelis og vanillemarv. Skyl jordbærrene og pil blomsten af. Skær nektarinerne i både. Smør cremen i bunden af tærten og læg jordbær og nektariner dekorativt på toppen. Server med iskold mousserende vin. |
|
Opskriften er vist 8595 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne