Yggenykkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Katja Indsendt : Red : |
|
|
Der er ingen anvisning i bogen på hvor længe eller hvor varmt de skal bages.
Når kagerne er bagte undertrækkes de med lys chokolade med nougatsmag.
Tips: Opskriften er afskrevet fra bogen "Da yggenykkerne stjal Rundetårn" af Jørn Birkeholm. Jeg så der var en der søgte efter den. |
|
Opskriften er vist 15346 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Nick og Tina - 2009-10-17 15:05:54 Rigtige Yggenykkager: 250 g sukker, 250 g margarine, 3 æg, 500 g mel, 100 g chokoladestumper, 1 knivspids salt og hjortetaksalt, 1 spsk vanillesukker.Margarine og sukker røres. Æg, vanillesukker og chokolade tilsættes. Til sidst æltes melet,salt,hjortetaksalt. Formes til kugler som trykkes let med en gaffel. Bages ved 210 grader i ca 7 min Sanne - 2008-08-08 11:32:30 hvordan laver man dem? og er det småkager eller én stor kage? Os! - 2008-01-07 15:23:05 I bogen "Da Yggenyggerne stjal Amalienborg" - står der ikke noget om at der skal æg i.. og det synes vi er for skidt! For vi var lige ved at lave dem uden æg, men da det overhovedet ikke ville hænge sammen , blev vi nødt til at kigge her! birte - 2007-11-19 09:28:40 Bages ved 180 grader i 15 min |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne