Sprængt andebryst med balsamico-glaserede jordbær
Hovedingrediens : And - Andebryst Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Masser Indsendt : Red : |
|
|
Snit andebrysterne i ruder i skindet og gnid saltet godt ind i brystet på begge sider. Læg det i en plastpose i en skål i køleskabet i ca. 24 timer.
Tages derefter ud og skylles fri for salt i koldt vand.
Vandet bringes i kog med ingredienserne og brysterne kommes i. Snurrer under låg i ca. 20 min. og trækker under låg i ca. 20 min. Kødet skæres i tynde skiver og anrettes på et fad med krølsalat enten lunt eller koldt.
Balsamico og honning bringes i kog i en lille gryde og koges sammen til en sirupsagtig konsistens. Jordbærrene skylles i koldt vand (med blomst) og halveres så. De halve bær vendes i balsamico blandingen og lægges på salaten mellem andeskiverne. Den tiloversblevne blanding dryppes hen over anretningen.
|
|
Opskriften er vist 24068 gange,
og udskrevet 619 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Benedikte - 2011-01-30 14:15:45 DET lyder bare lækkert. Glæder mig til at prøve. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne