Pripsens pastaret
Indsendt af : Tenna Indsendt : Red : |
|
|
Klip baconen ud i små stykker og svits dette på panden til det er sprødt mens pastaen koger. Hak chilifrugten fint og svits dette på panden sammen med de pressede fed hvidløg, paprika, oregano og de halverede cherrytomater. Bland piskefløden med tomatpure og hæld dette på panden sammen med den kogte pasta. Rør rundt i retten ved høj varme til fløden ikke er flydende mere og retten er klar til at spise med revet parmesanost, flute og salat.
Tips: Man kan supplere retten med forskellige grøntsager, evt. broccoli. Ligesom man kan tilføje kyllingebryst i tern. Man kan justere indholdet af chili og hvidløg alt efter smag. |
|
Opskriften er vist 10428 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne