Arme Riddere med kanel og rabarber/rabarberis

Arme Riddere med kanel og rabarber/rabarberis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 skiverbrød
1 dl.skummetmælk
2 æg
2 spsk.kanelsukker
1 spsk.Becel Flydende
8 stilkerabarber
 Rabarberrester
1 tsk.Vaniljesukker
50 g.sukker
3 dl.vand
 
Opskrift:
Rabarberne skylles og skæres i samme længde som brødene (i alt 8 stænger) og vand, vanillesukker, sukker og rabarber koges 4 min. De hele stænger fiskes op og gemmes til pynt til senere. Rabarberresterne koges videre i 10 min. i samme sukkerlage, blendes og sigtes. Saften fryses i ca. 2 timer til is. Rør i isen hver halve time så der dannes flager. Før servering skæres skorpen af brødskiverne og kasseres. Det inderste vendes i en sammenpisket masse af æg, mælk og kanelsukker. De "arme riddere" steges lysebrune i Becel Flydende. Anrettes med rabarberstænger og is.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Arme Riddere

karakterer:
Opskriften er vist 23034 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu