Arme Riddere med kanel og rabarber/rabarberis
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Rabarberne skylles og skæres i samme længde som brødene (i alt 8 stænger) og vand, vanillesukker, sukker og rabarber koges 4 min. De hele stænger fiskes op og gemmes til pynt til senere.
Rabarberresterne koges videre i 10 min. i samme sukkerlage, blendes og sigtes. Saften fryses i ca. 2 timer til is. Rør i isen hver halve time så der dannes flager.
Før servering skæres skorpen af brødskiverne og kasseres. Det inderste vendes i en sammenpisket masse af æg, mælk og kanelsukker. De "arme riddere" steges lysebrune i Becel Flydende. Anrettes med rabarberstænger og is.
|
|
Opskriften er vist 23034 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne