Ærtebudding
Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
|
|
kog udblødte afskallede ærter til grød gnid det kogte gulerødder til mos og bland dem med ærtegrøden tilsæt den smeltede margarine det piskede æggeblommer mel og krydderier til sidst hvideskummet.
bag buddingen i ovnen i et smurt bagefad c. 3/4 time eller kog den 1/2 time i en randform der godt smurt med tyktflydende palmin og bestrøet med rasp spises med rørt smør eller stuvede grønsager. |
|
Opskriften er vist 4648 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer s - 2005-01-01 01:01:01 den er god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne