Squashbrød med gulerødder
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Riv squash og gulerødder groft og rist kernerne i 5 min. på en pande. Riv osten groft og rør æggene godt sammen. Bland mel og bagepulver og kom det i æggemassen sammen med salt, olie, squash, gulerødder, ost og kerner. Rør dejen godt sammen. Smør en sandkageform (25cm), drys den med rasp, hæld dejen i formen og bag ved 100 g i 1 time. Dæmp temperaturen til 175 grader og bag i endnu 30 min. Lad brødet blive helt koldt, inden det skæres i skiver. Brødet er også egnet til diabetikere
|
|
Opskriften er vist 28373 gange,
og udskrevet 668 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Gry - 2010-09-21 20:04:40 andre steder på nettet står der 200 grader i en time - det er nok bare en tastefejl anonym - 2008-09-16 12:24:18 Jeg turde ikke bage den da jeg læste Mariannes kommentar for varmegraderne lyder ulogisk. Tove Marianne - 2005-01-01 01:01:01 Der står: bag ved 100 g i 1 time. Dæmp temperaturen til 175 grader. Hvordan dæmper man fra 100 til 175?. Jeg gav brødet 180 g i 1 time og derefter 175 grader i 30 min. Selvom brødet fik 20 mere, klaskede det alligevel sammen. Konsistensen blev mere gratin-agtig en brød-agtig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne