Kogning af jomfruhummerhaler
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Jomfruhummerhalerne skylles.
Puttes i kogende vand og spilkoger ca. 3 min. Tilsat salt og dild eller skærmdild hvis man kan lide en kraftig dildsmag. Vandet hældes fra og der hældes koldt vand over og stilles til afkøling. Skallen pilles af og den sorte tarm fjernes. Serveres til ristet brød med smør, Citron og mayonnaise. |
|
Opskriften er vist 137320 gange,
og udskrevet 1094 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne Løvaa - 2021-09-07 15:29:56 Kan de fryses efter følgende?. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne