Rabarbersovs til fisk
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Skær rabarberne i 1 cm længde. Kog dem med æblejuice, honning og fiskebouillonterning. Si væsken, når rabarberne er kogt ud. Udrør majsstivelse i koldt vand, kom det i sovsen under omrøring, og kog sovsen igennem. Servér sovsen lun.
|
|
Opskriften er vist 9567 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne