Rabarber consomme tilsmagt med galliano
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rabarber consommé:
Rabarberne vaskes og skæres i grove stykker. Koges i vand, vandet skal lige dække. Rabarberne koges til de er møre. Suppen passeres gennem etamin. Suppen koges op og tilsættes sukker efter smag og skummes godt af. Stilles på køl. Kandiseret citronskal: Skrællen af citronen tages af med et kanaleer jern, så man får nogle snore af citron. Koges i halv sukker og halv vand til de er møre. Tørres i ovnen ved 50 grader. Creme Chantilly: Fløde piskes let med flormelis. Sættes på køl 1/2 time. Tages frem igen, tilsættes vanillemarv og piskes til konsistens der kan kugles. Tips: Galliano er en likør med vanillesmag og suppen kan tilsmages med denne lige inden servering mens suppen er kold. |
|
Opskriften er vist 17872 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne