Ovnstegte hummerhaler
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : Red : |
|
|
Jomfruhummerhalerne lægges tæt sammen i et ildfast fad og krydres med presset hvidløg, salt, persille, en lille smule karry og smørklatter efter behov. Jomfruhummerhalerne sættes i en forvarmet ovn i 15-20 minutter på 180 grader.
|
|
Opskriften er vist 18345 gange,
og udskrevet 461 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne