Pias forlorne Pildskade

Pias forlorne Pildskade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pia Lenda

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hak. oksekød
1 ds.kødboller eller minifrikadeller
1 ds.fiskeboller
200 g.frosne blandede grøntsager
1 løg
0.5 dl.sherry
1 glaschampion
1 ds.cocktailpølser
1 tsk.sukker
2 tsk.ribsgele
6 hårdkogte æg
100 g.margarine
5 spsk.hvedemel
2 spsk.rasp
1.5 l.bouillon
2 dl.kaffefløde
 kulør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Saml oksekødet med 1 æg og rasp, salt og peber. Form til små bøffer med en ske. Steg dem ca. 5 min. Stil det væk.

Bag sovsen op med margarine, bouillon, mel, sukker, kulør. Smag til med sherry, ribsgele, persille, salt og peber. Brug det overskyende fedt fra stegepanden og kom det i sovsen. (Kan undlades).

Sæt gryden på laveste blus og kom bøfferne, champion, de optøede grøntsager, fiskeboller og kødbollerne i. Kom kaffefløden i sovsen. Kom de 6 hårdkogte æg i. Lad det hele simre et kvarter.

Drys med lidt persille inden servering.

Tips:

Kan serveres med kartofler eller ris.





karakterer:
Opskriften er vist 5885 gange,
og udskrevet 92 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu