Pias forlorne Pildskade
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : Pia Lenda Indsendt : Red : |
|
|
Saml oksekødet med 1 æg og rasp, salt og peber. Form til små bøffer med en ske. Steg dem ca. 5 min. Stil det væk.
Bag sovsen op med margarine, bouillon, mel, sukker, kulør. Smag til med sherry, ribsgele, persille, salt og peber. Brug det overskyende fedt fra stegepanden og kom det i sovsen. (Kan undlades). Sæt gryden på laveste blus og kom bøfferne, champion, de optøede grøntsager, fiskeboller og kødbollerne i. Kom kaffefløden i sovsen. Kom de 6 hårdkogte æg i. Lad det hele simre et kvarter. Drys med lidt persille inden servering. Tips: Kan serveres med kartofler eller ris. |
|
Opskriften er vist 5885 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne