Rababer med smulderdej
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rabarberstilkene skæres i tynde skiver og blandes med sukker, kartoffelmel og vaniljesukker. Hældes i et smurt ildfast fad.
Dejen smuldres sammen af mel, sukker og blødt smør, drysses over rabarberne. Bages midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter. Serveres med vaniljeis eller flødeskum. |
|
Opskriften er vist 99574 gange,
og udskrevet 3033 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne Bundgaard - 2016-05-22 14:28:36 Denne kommentar skal ikke tilføjes.... Men kunne I ikke rette de to stavefejl i overskriften. Jeg kunne ikke finde opskriften igen fordi jeg ikke havde set fejlene... Rabarber mangler et r, og i smuldredej skal e og r byttes om 🙃 Mvh Susanne Merete - 2008-06-09 21:35:53 Kan med fordel laves på webergrillen i stedet for ovnen som nem og lækker dessert Jette - 2008-05-17 12:20:07 Dejlig nem forårskage.Du kan også bruge flydende margarine hvis du ikke er til smør. kirsten - 2007-11-13 17:11:32 kanon god kage, men prøv at smide mogle hakkede mandler ovenpå Ulla - 2007-07-25 22:53:07 Super kage. Spennende. Lisbeth - 2007-06-03 16:10:01 rigtig nem og superlækker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne