Rababerkage med marengs
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 82333 gange,
og udskrevet 2561 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (22 stemmer) |
|
Kommentarer kamilla - 2012-06-18 14:19:11 jeg hældte noget kogende vand ud over rabarbern, og lod dem stå i vandet imens jeg vendte nødderne i marengen, så er de lidt blødere og mand er sikker på at jordbakterierne er helt væk:-) Karina - 2011-07-29 18:35:15 Helt fantastisk kage som passer perfekt til den søde sommertid. Skiftede valnødderne ud med hasselnødderne Rikke - 2010-06-14 20:17:24 Er i tvivl om margarinen skal smeltes? Jeg anvendte mandler i stedet for valnødder- det smagte super. Den skal helst spises nybagt og lun. Dagen efter er marengslåget knap så delikat. Lone - 2010-06-04 13:36:25 Det er en supergod kage. Dejlig frisk og sød Tina - 2009-05-28 12:45:11 Det er bare min yndlingsforårskage Karina - 2008-04-29 15:56:52 Er i tvivl om rabarberne skal forkoges?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne