Varm Kakao
Indsendt af : Tina Indsendt : Red : |
|
|
Kom mælken i en gryde, varm den op uden den kommer i kog. Kom imens en skefuld kakao og sukker i(efterbehag) i hvert krus. Hæld lidt varm mælk over i, så kakaopulvert kan opløses. plot et mar skumfiduser i hvert krus.
Tips: hæld den varme mælk i en termoflaske så mælken bliver godt skummet ca. 1 minut. Velbekomme. |
|
Opskriften er vist 36237 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (81 stemmer) |
|
Kommentarer Brian L - 2013-02-03 01:03:58 I kan roligt putte varm mælk på termokande, det er først når den når under de omkring 40 grader at det bliver farligt. Helle - 2011-11-28 15:22:31 Lige en tilføjelse. Mælk må ikke komme i termokande. Noget med bakterier og varme. Ellers smager det super godt. mig - 2011-09-07 16:31:54 den er god Anna - 2010-12-21 10:53:04 Dejligt! Lige til en forkølet datter :) pavia - 2010-10-23 18:39:42 det var dejligt mmmmmmmmh Caroline - 2010-09-24 13:49:36 Mmmh.. Dejligt :-) Lille kok123 - 2009-07-05 14:15:17 Opskriften er god forholdt til den jeg laver. Og den er daglig nem! Jakob - 2009-01-17 08:24:00 Den smager fantastisk også uden håndfuld marsmallows(skumfiduser) Maria - 2007-07-05 17:23:58 Lyder lækker...Den vil jeg prøve!! Josefine - 2007-01-29 09:24:52 Den smager smadder godt :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne