Mokkaroulade Diabetiker
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Mokka Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Æggene piskes grundig.
Atwel sigtes ned i æggemassen under piskning.
Kartoffelmel, mel og bagepulver sigtes og blandes i æggemassen med en dejskraber.
Dejen hældes i en bradepande med bagepapir.
Bages ved 200 grader i 8-10 min. midt i ovnen.
Afkøles på en bagerist med et fugtig viskestykke over.
Til fyldet piskes æggeblommer, sukker, majsstivelse og mælk sammen i en gryde, og det varmes igennem under konstant omrøring.
Koges ca. 1 min. hvorefter udblødt husblas tilsættes sammen med kakao. Afkøles og blandes med flødeskum.
Fyldet fordeles på den kolde bund, der rulles sammen og pyntes med sigtet kakao.
|
|
Opskriften er vist 24493 gange,
og udskrevet 780 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Linda - 2009-05-16 17:05:27 Husblas er unødvendig. Når cremen bliver varmet bliver den stiv, så det er vigtig at røre hele tiden. Jeg brugte ½ dl kaffe og ½ dl mælk for at få mokka smagen. Nu håber jeg den smager godt :-) det tegner godt da det dufter skønt. cagr - 2005-01-01 01:01:01 Der skal også kaffepulver i for at der er tale om moccasmag cagr - 2005-01-01 01:01:01 Det er ikke nøvndigt at bruge husblas - opskriften er kun til 12 personer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne